Recept
« Terug naar recepten
Champignons gevuld met kruidenboter
PT20M
Champignons gevuld met kruidenboter
Een heerlijk champignons gevuld met kruidenboter recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Anne-Marye Helmink
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
25 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Warm
- > Hoofdgerechten - Tapas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
12
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Champignons gevuld met kruidenboter te bereiden
verwijder uit de champignons de steeltjes, vul ze daarna met kruidenboter (evt eigen gemaakte)
Rol daarna de gevulde champignon om met het spek.
en leg ze op de bakplaat. Doe het bakblik in een niet voorverwarmde oven. Daarna de oven aanzetten op de hoogste stand en het hapje zo'n 20 min. laten bakken.
Rol daarna de gevulde champignon om met het spek.
en leg ze op de bakplaat. Doe het bakblik in een niet voorverwarmde oven. Daarna de oven aanzetten op de hoogste stand en het hapje zo'n 20 min. laten bakken.
ess1 zegt: