Recept
« Terug naar recepten
Pittige kip met champignons
PT15M
Pittige kip met champignons
Een heerlijk pittige kip met champignons recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Els Meeuwsen
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pittige kip met champignons te bereiden
Broodjes afbakken.
Kipfilet in reepje of blokjes snijden.
Sjalotjes klein snijden.
Evt.rode peper in dunne ringetjes snijden (wel de zaadjes eruit halen)
Kipfilet kruiden.
Olie verhitten in een wok.
Kipfilet bakken.
Champignons en sjalotje erbij doen en even goed doorbakken,
2 kneepjes rode peper (kruidengemak) of de peper erdoor doen en goed doorwarmen.
Kipfilet in reepje of blokjes snijden.
Sjalotjes klein snijden.
Evt.rode peper in dunne ringetjes snijden (wel de zaadjes eruit halen)
Kipfilet kruiden.
Olie verhitten in een wok.
Kipfilet bakken.
Champignons en sjalotje erbij doen en even goed doorbakken,
2 kneepjes rode peper (kruidengemak) of de peper erdoor doen en goed doorwarmen.
tortie zegt: