Recept
« Terug naar recepten
Chocoladekoek
PT70M
Chocoladekoek
Een heerlijk chocoladekoek recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
70 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
- > Kinderen - Traktatie
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
solo.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chocoladekoek te bereiden
Klop de eieren los met de suiker. Smelt de chocolade en de Solo en roer dit samen met de suiker door het eimengsel.
Breek de petit beurrekoekjes in fijne stukjes. Meng ze vervolgens met het chocolademengsel. Bedek een vorm met bakpapier en doe hierin het mengsel. Laat afkoelen in de koelkast.
Verdeel de koek in tamelijk kleine blokjes, want de koekjes zijn redelijk zwaar.
Breek de petit beurrekoekjes in fijne stukjes. Meng ze vervolgens met het chocolademengsel. Bedek een vorm met bakpapier en doe hierin het mengsel. Laat afkoelen in de koelkast.
Verdeel de koek in tamelijk kleine blokjes, want de koekjes zijn redelijk zwaar.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
svermaut zegt:
@karin - blij dat ik deze trip 'down mamory lane' nog eens kon en mocht laten maken. Veel plezier!