Recept
« Terug naar recepten
Chocoladestaafjes met munt en sinaasappel
PT15M
Chocoladestaafjes met munt en sinaasappel
Een heerlijk chocoladestaafjes met munt en sinaasappel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Chocoladestaafjes met munt en sinaasappel te bereiden
Smelt de chocolade au bain marie.
Breek ondertussen de pepermunt in kleine scherfjes.
Voeg de sinaasappelschil bij de smeltende chocolade.
Haal de chocolade van het vuur als deze gesmolten is en voeg de stukjes pepermunt toe. Roer alles goed door elkaar.
Stort de chocolade op een stuk bakpapier tot er een gladde plaat van ca 1 cm dik ontstaat.
Laat de chocolade afkoelen. Snijd de chocolade als deze hard geworden is in dunne reepjes van ongeveer 1 cm dik.
Breek ondertussen de pepermunt in kleine scherfjes.
Voeg de sinaasappelschil bij de smeltende chocolade.
Haal de chocolade van het vuur als deze gesmolten is en voeg de stukjes pepermunt toe. Roer alles goed door elkaar.
Stort de chocolade op een stuk bakpapier tot er een gladde plaat van ca 1 cm dik ontstaat.
Laat de chocolade afkoelen. Snijd de chocolade als deze hard geworden is in dunne reepjes van ongeveer 1 cm dik.