Recept
« Terug naar recepten
Dessert : gevulde ananasboot
PT5M
Dessert : gevulde ananasboot
Een heerlijk dessert : gevulde ananasboot recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Coupes
- > Speciale gelegenheden - Pasen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
19
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dessert : gevulde ananasboot te bereiden
Snij de ananas in vier zorg wel dat het loof eraan blijft voor de presentatie.Verwijder de harde kern ,en snij het vruchtvlees eruit snij dit in kleine blokjes.
Leg de ananas op een bord leg er stukjes ananas op en bestrooi met wat kaneelpoeder bolletje vanille ijs en bolletje aardbeien sorbet erop. Werk af met slagroom en aardbeien.
Leg de ananas op een bord leg er stukjes ananas op en bestrooi met wat kaneelpoeder bolletje vanille ijs en bolletje aardbeien sorbet erop. Werk af met slagroom en aardbeien.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
naamlooss zegt:
derbyke zegt:
derbyke zegt:
suzanne2611 zegt:
derbyke zegt:
derbyke zegt: