Recept
« Terug naar recepten
Dessert : Vanille-ijs vergezeld met bloedappelsien
PT5M
Dessert : Vanille-ijs vergezeld met bloedappelsien
Een heerlijk dessert : vanille-ijs vergezeld met bloedappelsien recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Coupes
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dessert : Vanille-ijs vergezeld met bloedappelsien te bereiden
Bloedappelsien schillen en in schijven snijden.
Vul de glazen met een schijf appelsien vervolgens 2 bollen ijs, advocaat, slagroom eindigen met een schijf appelsien en afwerken met een vanillestokje .
Vul de glazen met een schijf appelsien vervolgens 2 bollen ijs, advocaat, slagroom eindigen met een schijf appelsien en afwerken met een vanillestokje .
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bengel6300 zegt:
derbyke zegt: