KookJij

Dessert : Vanille-ijs vergezeld met bloedappelsien

Een heerlijk dessert : vanille-ijs vergezeld met bloedappelsien recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Coupes
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dessert : Vanille-ijs vergezeld met bloedappelsien te bereiden

Bloedappelsien schillen en in schijven snijden.
Vul de glazen met een schijf appelsien vervolgens 2 bollen ijs, advocaat, slagroom eindigen met een schijf appelsien en afwerken met een vanillestokje .

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo bengel6300 , nee het hoeft niet ... de bloedappelsien na het versnijden valt meestal automatisch in partjes .Dus geen probleem de lepel helpt u wel .Groetjes van ons 3 :);):p
bengel6300

bengel6300 zegt:
moet de bloedappelsien niet in stukjes gesneden worden ????in schijven niet gemakkelijk om op te eten niet Hilde:?