Recept
« Terug naar recepten
Franse cassoulet
PT60M
Franse cassoulet
Een heerlijk franse cassoulet recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Klaas Kaas
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Ovenschotels
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Franse cassoulet te bereiden
Maak van alle chipolata 2 kleine worstjes door ze in het midden in te draaien en daarna de 2 helften los te snijden. Bestrooi de kip met zout en peper. Verhit de olie in een braadpan en bak de kip en de worstjes 6 min. rondom bruin. Neem uit de pan. Bak in hetzelfde vet de ui 8 minuten op laag vuur.
Leg het vlees terug in de pan. Voeg de kruiden, tomatenblokjes, bonen en wijn toe en laat 15 minuten sudderen.
Lekker met knapperig brood en een groene salade.
Leg het vlees terug in de pan. Voeg de kruiden, tomatenblokjes, bonen en wijn toe en laat 15 minuten sudderen.
Lekker met knapperig brood en een groene salade.