Recept
« Terug naar recepten
Gebakken karbonades met gekarameliseerde rabarber
PT15M
Gebakken karbonades met gekarameliseerde rabarber
Een heerlijk gebakken karbonades met gekarameliseerde rabarber recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Ramon Beuk
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebakken karbonades met gekarameliseerde rabarber te bereiden
Verwarm de oven voor op 70 graden.Breng de karbonades op smaak met zout en peper en haal ze door de bloem.Verhit een pan met een mengsel ven olie en boter en bak het vlees aan beide kanten mooi bruin.Leg de karbonades in de oven tot het moment van serveren.Schil de rabarber en snijd hem in stukjes.Doe de suiker in een pan en verhit hem tot hij begint te karemiliseren(let op niet laten verbranden).Voeg de rabarber toe en draai het vuur laag.Schud om en plaats een deksel op de pan.Laat ongeveer 5 minuten garen.Schep wat rabarber midden op een bord en leg er een karbonaadje op.Lekker met gebakken aardappeltjes.