Recept
« Terug naar recepten
Gebraden plakjes rosbief gevuld met groenten
PT20M
Gebraden plakjes rosbief gevuld met groenten
Een heerlijk gebraden plakjes rosbief gevuld met groenten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ad janssen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gebraden plakjes rosbief gevuld met groenten te bereiden
1. Breng de groenten op smaak met peper en zout
2. Smeer de plakjes rosbief in met de mosterd
3. Leg de groenten op de plakjes rosbief en rol deze op
4. Serveer met remouladesaus
2. Smeer de plakjes rosbief in met de mosterd
3. Leg de groenten op de plakjes rosbief en rol deze op
4. Serveer met remouladesaus
syl zegt: