Recept
« Terug naar recepten
Geflambeerde bonbonbloc-lolly
PT50M
Geflambeerde bonbonbloc-lolly
Een heerlijk geflambeerde bonbonbloc-lolly recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
18 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
13
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
sandstorms
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Geflambeerde bonbonbloc-lolly te bereiden
Prik de delen bonbonbloc in lengte op een prikker. Laat de lolly’s een halfuur ijskoud worden in de vriezer. Scheid de eierdooiers van het eiwit. Gooi de eierdooiers weg en sla de eiwitten stijf met de kristalsuiker tot een stijf en glimmend schuim (gebruik een mixer). Spatel dit rondom de lolly’s. Flambeer het eiwitschuim met een gasbrander of boven een vlam van het gasfornuis.
liesbeth slager zegt: