KookJij

Gehaktballetjes in tomatensaus met paprika en mozz

Een heerlijk gehaktballetjes in tomatensaus met paprika en mozz recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: bertoli
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gehaktballetjes in tomatensaus met paprika en mozz te bereiden

Pel en snipper de ui. Maak de paprika's schoon en snijd ze in repen.
Kruid het gehakt met peper en zout, het gesnipperde uitje, paneermeel en het ei. Meng het geheel goed en maak er kleine gehaktballetjes van.
Verwarm de Bertolli Vloeibaar in een koekenpan en bak de balletjes in 10 minuten gaar.
Zet ondertussen een pan op met water en kook daarin de tagliatelle 'al dente'.
Voeg nu de paprika in repen bij de gehaktballetjes en roerbak dat enkele minuten. Giet nu de pastasaus erbij en laat het geheel 10 minuten zachtjes pruttelen.
Verdeel de pasta over de borden en giet daarop de saus. Verdeel de mozzarella, in stukken gescheurd, over de borden.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst