Recept
« Terug naar recepten
Gerookte kalkoen met carpaccio van runds
PT15M
Gerookte kalkoen met carpaccio van runds
Een heerlijk gerookte kalkoen met carpaccio van runds recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gerookte kalkoen met carpaccio van runds te bereiden
Carpaccio besprenkelen met olijfolie, gemalen peper er boven op. Naar keuze afwerken en de gerookte kalkoen in snippers er bij serveren.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.