Recept
« Terug naar recepten
Focaccia met mozzarella, gerookte zalm en garnituren
PT15M
Focaccia met mozzarella, gerookte zalm en garnituren
Een heerlijk focaccia met mozzarella, gerookte zalm en garnituren recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Focaccia met mozzarella, gerookte zalm en garnituren te bereiden
De focaccia opwarmen zoals op verpakking staat vermeld.
Even laten afkoelen, doorsnijden en deze garneren met de hierboven vermelde ingrediënten.
Voor de saus alles gewoon mengen, een beetje op het brood en desnoods voor degene die het wenst, apart serveren.
Laat het smaken.
Even laten afkoelen, doorsnijden en deze garneren met de hierboven vermelde ingrediënten.
Voor de saus alles gewoon mengen, een beetje op het brood en desnoods voor degene die het wenst, apart serveren.
Laat het smaken.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
na de vakantie zal ik nog enkele posten heb nog enkele recepten klaar liggen ;)Groetjes van ons 2tjes vanuit het ZW Woud :);)
derbyke zegt: