Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo juni 2011.
Klik op foto om te vergroten.
Recept
« Terug naar recepten
Koude schotel met gerookte zalm
PT20M
Koude schotel met gerookte zalm
Een heerlijk koude schotel met gerookte zalm recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Koude schotel met gerookte zalm te bereiden
Voor de dressing : meng de yoghurtdressing met peper, zout, citroen, dille, mierikswortelpasta en zure room goed onder elkaar, voeg deze bij de pasta en meng goed.
Ajuinpijpje in ringen snijden.
Komkommer in stukjes snijden.
Tomaat in stukjes snijden.
Witloof in fijne reepjes snijden.
Boontjes in twee snijden.
Champignons in schijven snijden.
Appel in blokjes snijden.
Bieslook fijn snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Meng deze groenten onder elkaar.
Leg enkele blaadjes ijsbergsla op bord, de pasta in het midden, verdeel de groenten op het bord en de gerookte zalm.
Serveer deze salade zeer fris.
Ajuinpijpje in ringen snijden.
Komkommer in stukjes snijden.
Tomaat in stukjes snijden.
Witloof in fijne reepjes snijden.
Boontjes in twee snijden.
Champignons in schijven snijden.
Appel in blokjes snijden.
Bieslook fijn snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Meng deze groenten onder elkaar.
Leg enkele blaadjes ijsbergsla op bord, de pasta in het midden, verdeel de groenten op het bord en de gerookte zalm.
Serveer deze salade zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
renate84 zegt:
derbyke zegt: