Recept
« Terug naar recepten
Salade van verse groenten
PT15M
Salade van verse groenten
Even de groenten-lade leeg maken en je krijgt een heerlijke frisse salade.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salade van verse groenten te bereiden
- Boontjes beet gaar koken in licht gezouten water, deze laten afkoelen in ijskoud water. Witloof de bittere kern verwijderen en in reepjes snijden. De tomaat in blokjes snijden, meng de boontjes, tomaat en witloof samen met de dressing en kruid naar smaak. Verdeel de ijsbergsla op bord en dresser er de groentenmengeling erover bestrooi rijkelijk met de kaas. Serveer zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.