Recept
« Terug naar recepten
Voorgerechtje met gerookte zalm
PT15M
Voorgerechtje met gerookte zalm
Een heerlijk voorgerechtje met gerookte zalm recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
- > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Voorgerechtje met gerookte zalm te bereiden
Witloof , wortel en ajuinpijpjes zeer fijn snijden mengen met de dressing. Brood roosteren.
Brood met een ronde uitsteek vorm uitsteken. Leg een stukje zalm erop vervolgens de groentjes.Maak nu een roosje van de rest van de zalm en dresser op de groenten. Werk het bord verder af met de hierboven vermelde ingredienten.
Brood met een ronde uitsteek vorm uitsteken. Leg een stukje zalm erop vervolgens de groentjes.Maak nu een roosje van de rest van de zalm en dresser op de groenten. Werk het bord verder af met de hierboven vermelde ingredienten.