Recept
« Terug naar recepten
Hapje: surprise van gerookte zalm
PT15M
Hapje: surprise van gerookte zalm
Een heerlijk hapje: surprise van gerookte zalm recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje: surprise van gerookte zalm te bereiden
Klop het eike los en kruid een beetje af.
Smeer de uitsteekvorm in met een beetje boter en beleg deze rond de randen met de zalm.
Sjalotje & witloof fijn snijden deze kruiden en mengen met de garnalen. Vul de uitsteekorm met zalm met deze ingredienten. Het opgeklopte eike erover verdelen.
Zet in een voorverwarmde oven op 200 gr en bak het gerecht tot het eike gestold is.
Serveer met enkele blaadjes sla en basalmico dressing.
Smeer de uitsteekvorm in met een beetje boter en beleg deze rond de randen met de zalm.
Sjalotje & witloof fijn snijden deze kruiden en mengen met de garnalen. Vul de uitsteekorm met zalm met deze ingredienten. Het opgeklopte eike erover verdelen.
Zet in een voorverwarmde oven op 200 gr en bak het gerecht tot het eike gestold is.
Serveer met enkele blaadjes sla en basalmico dressing.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.