Recept
« Terug naar recepten
Soep: herfstsoep met wilde zalm en grijs garnalen
PT20M
Soep: herfstsoep met wilde zalm en grijs garnalen
Een heerlijk soep: herfstsoep met wilde zalm en grijs garnalen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep: herfstsoep met wilde zalm en grijs garnalen te bereiden
Snij de groenten grof en stoof deze op een hoog vuur bruin aan. Zet het vuur lager en laat zachtjes sudderen kruid goed naar smaak af. Voeg bouillon toe.
Laat even opkoken en mix de soep.
Als je de soep serveert de garnalen en zalm toevoegen evenzeer de vers gehakte basilicum.
Serveer zeer warm.
Laat even opkoken en mix de soep.
Als je de soep serveert de garnalen en zalm toevoegen evenzeer de vers gehakte basilicum.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: