Recept
« Terug naar recepten
Soep: wilde zalm badend tussen de champignons
PT20M
Soep: wilde zalm badend tussen de champignons
Een heerlijk soep: wilde zalm badend tussen de champignons recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Vis
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep: wilde zalm badend tussen de champignons te bereiden
Ajuin fijn snijden.
Courgette fijn snijden.
Wortel fijn snijden.
Porei fijn snijden.
Witloof fijn snijden.
Look fijn snijden.
Stoof deze groenten beetgaar aan in een beetje boter, zeer goed kruiden en de wijn toevoegen. Laat op een zacht vuur pruttelen en voeg regelmatig 750 ml water toe.
Mix de soep zeer fijn.
Champignons in fijne schijven snijden en bij de soep voegen.
Zalm droogdeppen en kruiden met peper, zeezout en nori zeewier. Wentel in bloem.
Laat de soep goed opwarmen terwijl we de wilde zalm even opbakken in een beetje boter.
Serveer de soep met zalm zeer warm en strooi er wat fijn gehakte dille erover.
Courgette fijn snijden.
Wortel fijn snijden.
Porei fijn snijden.
Witloof fijn snijden.
Look fijn snijden.
Stoof deze groenten beetgaar aan in een beetje boter, zeer goed kruiden en de wijn toevoegen. Laat op een zacht vuur pruttelen en voeg regelmatig 750 ml water toe.
Mix de soep zeer fijn.
Champignons in fijne schijven snijden en bij de soep voegen.
Zalm droogdeppen en kruiden met peper, zeezout en nori zeewier. Wentel in bloem.
Laat de soep goed opwarmen terwijl we de wilde zalm even opbakken in een beetje boter.
Serveer de soep met zalm zeer warm en strooi er wat fijn gehakte dille erover.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.