KookJij

Quiche seafood

Een heerlijk quiche seafood recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 3 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Quiche seafood te bereiden

Neem de taartvorm en beleg met bakpapier leg hier je bladerdeeg op en prik gaatjes in het deeg.
Bestrooi met rijst en laat in een voorverwarmde oven bakken op 220 gr gedurende +/- 10 min, haal uit de oven en laat afkoelen. Verwijder de rijst.
Porei in zeer fijne ringen snijden.
Sjalotjes in fijne ringen snijden.
Broccoli in kleine roosjes verdelen.
De eikes loskloppen met de kaas en kruiden.
Stoof de groenten beetgaar aan en kruid evenzeer.
Zet de voorverwarmde oven op 180 gr.
Vul het bladerdeeg met de groenten verdeel de zalm, zeevruchten en scampi's erover. De fijn gesneden dille erover verdelen.
De losgeklopte eikes met kaas over de mengeling verdelen, bak deze quiche +/- 20 min de losgeklopte eimassa moeten goed gestold zijn.
Serveer zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst