KookJij

Lasagne van wilde zalm met roomspinazie

Een heerlijk lasagne van wilde zalm met roomspinazie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 3 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Lasagne van wilde zalm met roomspinazie te bereiden

Roomspinazie met de room opwarmen goed kruiden en een deel van de kaas toevoegen tot de gewenste dikte is bereikt.
Indien je dikke stukken zalm hebt deze in de lengte nog eens doorsnijden.
Verwarm de oven op 200 gr.
Neem een vuurvaste schotel besmeer met boter vervolgens een laag saus, zalm, kaas en de lasagnebladen, herhaal en eindig met de saus.
Zet +/- 40 min in de oven.
Serveer zeer warm met vers gebakken stokbrood.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst