Recept
« Terug naar recepten
Lasagne van wilde zalm met roomspinazie
PT45M
Lasagne van wilde zalm met roomspinazie
Een heerlijk lasagne van wilde zalm met roomspinazie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lasagne van wilde zalm met roomspinazie te bereiden
Roomspinazie met de room opwarmen goed kruiden en een deel van de kaas toevoegen tot de gewenste dikte is bereikt.
Indien je dikke stukken zalm hebt deze in de lengte nog eens doorsnijden.
Verwarm de oven op 200 gr.
Neem een vuurvaste schotel besmeer met boter vervolgens een laag saus, zalm, kaas en de lasagnebladen, herhaal en eindig met de saus.
Zet +/- 40 min in de oven.
Serveer zeer warm met vers gebakken stokbrood.
Indien je dikke stukken zalm hebt deze in de lengte nog eens doorsnijden.
Verwarm de oven op 200 gr.
Neem een vuurvaste schotel besmeer met boter vervolgens een laag saus, zalm, kaas en de lasagnebladen, herhaal en eindig met de saus.
Zet +/- 40 min in de oven.
Serveer zeer warm met vers gebakken stokbrood.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.