KookJij

Dagschotel: pasta in een romig zalmsausje vergezeld van scampi's

een gerechtje voor de scampi's liefhebbers.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Dagschotel: pasta in een romig zalmsausje vergezeld van scampi's te bereiden

  1. Pasta beetgaar koken in licht gezouten water. Scampi's pellen en ontdoen van darmkanaal deze kruiden met peper en zeezout. Maak een roux van de boter, bloem, witte wijn en visbouillon, de room samen met de fijn gesneden gerookte zalm cutteren voeg deze bij de saus indien nodig bijkruiden. Verwarm de saus zeer goed maar breng niet aan de kook. Bak de scampi's rosé aan. Serveer alles zeer warm op bord en werk af met de kaas en bieslook.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Ja hoor, dat ben ik zeker! ;-) Ziet er weer TOP uit!