Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: pasta in een romig zalmsausje vergezeld van scampi's
PT40M
Dagschotel: pasta in een romig zalmsausje vergezeld van scampi's
een gerechtje voor de scampi's liefhebbers.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: pasta in een romig zalmsausje vergezeld van scampi's te bereiden
- Pasta beetgaar koken in licht gezouten water. Scampi's pellen en ontdoen van darmkanaal deze kruiden met peper en zeezout. Maak een roux van de boter, bloem, witte wijn en visbouillon, de room samen met de fijn gesneden gerookte zalm cutteren voeg deze bij de saus indien nodig bijkruiden. Verwarm de saus zeer goed maar breng niet aan de kook. Bak de scampi's rosé aan. Serveer alles zeer warm op bord en werk af met de kaas en bieslook.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Anna Koudys zegt: