Recept
« Terug naar recepten
Pasta met kip en paprika badend in een romig kaassausje
PT30M
Pasta met kip en paprika badend in een romig kaassausje
Uiteraard kan je andere soorten pasta gebruiken, evenzeer de kip kan je vervangen door andere vleessoorten.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Gevogelte
- > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met kip en paprika badend in een romig kaassausje te bereiden
Pasta beetgaar koken.
Kippenfilet in gelijke blokjes snijden.
Paprika in mooie blokjes snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Eerst de kip een beetje aanbakken in boter, voeg de paprika blokjes en ajuin toe. Laat verder garen uiteraard goed kruiden.
Maak een roux van de boter, bloem en room voeg de kaas toe.
Deze romige kaassaus bij de bereiding van kip en groenten doen.
Serveer dit gerecht zeer warm.
Kippenfilet in gelijke blokjes snijden.
Paprika in mooie blokjes snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Eerst de kip een beetje aanbakken in boter, voeg de paprika blokjes en ajuin toe. Laat verder garen uiteraard goed kruiden.
Maak een roux van de boter, bloem en room voeg de kaas toe.
Deze romige kaassaus bij de bereiding van kip en groenten doen.
Serveer dit gerecht zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.