KookJij

Pasta met kip en paprika badend in een romig kaassausje

Uiteraard kan je andere soorten pasta gebruiken, evenzeer de kip kan je vervangen door andere vleessoorten.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta met kip en paprika badend in een romig kaassausje te bereiden

Pasta beetgaar koken.
Kippenfilet in gelijke blokjes snijden.
Paprika in mooie blokjes snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Eerst de kip een beetje aanbakken in boter, voeg de paprika blokjes en ajuin toe. Laat verder garen uiteraard goed kruiden.
Maak een roux van de boter, bloem en room voeg de kaas toe.
Deze romige kaassaus bij de bereiding van kip en groenten doen.
Serveer dit gerecht zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst