Recept
« Terug naar recepten
Soep: Aphrodite
PT20M
Soep: Aphrodite
Een heerlijk soep: aphrodite recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep: Aphrodite te bereiden
Porei zeer fijn snijden.
Ajuin zeer fijn snijden.
Aardappel in fijne blokjes snijden.
Stoof de groenten aan in een beetje kurkumaolie en naar smaak afkruiden. Voeg regelmatig de bouillon toe en laat zachtjes sudderen.
Voeg als laatste de room toe en laat de soep goed opwarmen.
Verdeel de wilde zalm op borden verdeel de soep erover en werk af met grijs garnalen en dille.
Ajuin zeer fijn snijden.
Aardappel in fijne blokjes snijden.
Stoof de groenten aan in een beetje kurkumaolie en naar smaak afkruiden. Voeg regelmatig de bouillon toe en laat zachtjes sudderen.
Voeg als laatste de room toe en laat de soep goed opwarmen.
Verdeel de wilde zalm op borden verdeel de soep erover en werk af met grijs garnalen en dille.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.