Recept
« Terug naar recepten
Hapje: soepje met grijs garnalen
PT15M
Hapje: soepje met grijs garnalen
Een heerlijk hapje: soepje met grijs garnalen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje: soepje met grijs garnalen te bereiden
Snij de groenten zeer fijn en stoof deze aan in een beetje boter.
Voeg kruiden en visfumet toe evenzeer het uitgeperste citroenpartje.
Laat het soepje even goed opwarmen en serveer warm met de basilicum en tomaat concassé en zeker niet vergeten de garnaaltjes.
Voeg kruiden en visfumet toe evenzeer het uitgeperste citroenpartje.
Laat het soepje even goed opwarmen en serveer warm met de basilicum en tomaat concassé en zeker niet vergeten de garnaaltjes.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.