Recept
« Terug naar recepten
Soep: Thalassa
PT20M
Soep: Thalassa
Een heerlijk soep: thalassa recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
- > Soepen - met Vis
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep: Thalassa te bereiden
Stoof de porei en ajuin grof gesneden aan in een beetje boter. Water toevoegen, kruiden van alles een beetje laat de soep even goed doorkoken. Proeven indien nodig bijkruiden naar smaak.
Mix de soep vervolgens door een zeef.
Warm de soep terug op en laat even koken voeg de clams en in stukken gesneden scampi's toe.
Garnalen in de borden de soep erover verdelen werk af met kaas en fijn gesneden bieslook.
Mix de soep vervolgens door een zeef.
Warm de soep terug op en laat even koken voeg de clams en in stukken gesneden scampi's toe.
Garnalen in de borden de soep erover verdelen werk af met kaas en fijn gesneden bieslook.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: