Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauwhaasje met frisse kleuren
PT35M
Kabeljauwhaasje met frisse kleuren
Een heerlijk kabeljauwhaasje met frisse kleuren recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauwhaasje met frisse kleuren te bereiden
Bereiding voor de saus : Mango schillen, pit verwijderen en in stukken snijden mix de mango.
Sjalotjes zeer fijn snijden en even aanstoven in boter voeg de room toe evenzeer de mango.
Kruiden naar smaak met de hierboven vermelde kruiden.
Laat op een zacht vuur sudderen.
Kabeljauwhaasje in twee verdelen kruiden met viskruiden en in bloem wentelen. Bak deze gaar aan.
Pasta beetgaar koken.
Sjalotjes fijn snijden.
Snijbonen in twee snijden.
Sluimererwten in twee snijden.
Babymais in twee snijden.
Wok de groenten beetgaar aan en kruiden.
Serveer alles zeer warm op bord en werk af met bieslook.
Sjalotjes zeer fijn snijden en even aanstoven in boter voeg de room toe evenzeer de mango.
Kruiden naar smaak met de hierboven vermelde kruiden.
Laat op een zacht vuur sudderen.
Kabeljauwhaasje in twee verdelen kruiden met viskruiden en in bloem wentelen. Bak deze gaar aan.
Pasta beetgaar koken.
Sjalotjes fijn snijden.
Snijbonen in twee snijden.
Sluimererwten in twee snijden.
Babymais in twee snijden.
Wok de groenten beetgaar aan en kruiden.
Serveer alles zeer warm op bord en werk af met bieslook.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.