KookJij

Kabeljauwhaasje met frisse kleuren

Een heerlijk kabeljauwhaasje met frisse kleuren recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kabeljauwhaasje met frisse kleuren te bereiden

Bereiding voor de saus : Mango schillen, pit verwijderen en in stukken snijden mix de mango.
Sjalotjes zeer fijn snijden en even aanstoven in boter voeg de room toe evenzeer de mango.
Kruiden naar smaak met de hierboven vermelde kruiden.
Laat op een zacht vuur sudderen.
Kabeljauwhaasje in twee verdelen kruiden met viskruiden en in bloem wentelen. Bak deze gaar aan.
Pasta beetgaar koken.
Sjalotjes fijn snijden.
Snijbonen in twee snijden.
Sluimererwten in twee snijden.
Babymais in twee snijden.
Wok de groenten beetgaar aan en kruiden.
Serveer alles zeer warm op bord en werk af met bieslook.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst