Recept
« Terug naar recepten
Sausje van mango voor bij de vis
PT10M
Sausje van mango voor bij de vis
Een heerlijk sausje van mango voor bij de vis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sausje van mango voor bij de vis te bereiden
Mango schillen, pit verwijderen en in stukken snijden mix de mango.
Sjalotjes zeer fijn snijden en even aanstoven in boter voeg de room toe evenzeer de mango.
Kruiden naar smaak met de hierboven vermelde kruiden.
Laat op een zacht vuur sudderen.
Sjalotjes zeer fijn snijden en even aanstoven in boter voeg de room toe evenzeer de mango.
Kruiden naar smaak met de hierboven vermelde kruiden.
Laat op een zacht vuur sudderen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.