Recept
« Terug naar recepten
Sausje : halloween sausje voor bij de vis
PT20M
Sausje : halloween sausje voor bij de vis
Een eenvoudig sausje in een wip klaar
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sausje : halloween sausje voor bij de vis te bereiden
- Wortel in zeer kleine stukjes snijden. Venkel in zeer keine blokjes snijden. Sjalotjes zeer fijn snijden.
- Stoof de groenten aan in een beetje boter en kruid naar smaak af.
- Voeg room toe en mix deze ingredienten, warrm de saus goed op en indien nodig nog bij kruiden.
- Uiteraard zeer warm serveren.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.