Recept
« Terug naar recepten
Gevulde paprika met krab
PT30M
Gevulde paprika met krab
Een heerlijk gevulde paprika met krab recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde paprika met krab te bereiden
Bovenkant van de paprika's afsnijden, binnenkant verwijderen met een schaar.
Knoflook,ui en selderij fruiten in 45 gram boter. Krab en kruiden toevoegen, kort aan de kook brengen. Helft van het broogkruim al roerens toevoegen.
Paprika's vullen met het krabmengsel en in een ingevette, vuurvaste schaal doen.
Bestrooien met de rest van het broodkruimnen op elke paprika een klontje boter leggen. 1,25 deciliter water in de schaal schenken.
30 minuten op 190 graden bakken.Warm serveren.
Let op; kan ook worden bereid met kleine gekookte garnalen of mosselen
Knoflook,ui en selderij fruiten in 45 gram boter. Krab en kruiden toevoegen, kort aan de kook brengen. Helft van het broogkruim al roerens toevoegen.
Paprika's vullen met het krabmengsel en in een ingevette, vuurvaste schaal doen.
Bestrooien met de rest van het broodkruimnen op elke paprika een klontje boter leggen. 1,25 deciliter water in de schaal schenken.
30 minuten op 190 graden bakken.Warm serveren.
Let op; kan ook worden bereid met kleine gekookte garnalen of mosselen