Recept
« Terug naar recepten
Gevulde schnitzel
PT30M
Gevulde schnitzel
Een heerlijk gevulde schnitzel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde schnitzel te bereiden
-De schnitzels overlangs doorsnijden zodat je een envelop krijgt.
-Van binnen en buiten kruiden met gyroskruiden.
-De fetakaas, jalepeno's en tomaat in de schnitzels verdelen en dichtmaken met prikkers.
-In een koekenpan even vlug aanbakken en dan de schnitzels in een ovenschaal leggen.
-In een voorverwarmde oven van 180C bakken voor ongeveer een kwartiertje.
-Even laten rusten voor te serveren.
-Van binnen en buiten kruiden met gyroskruiden.
-De fetakaas, jalepeno's en tomaat in de schnitzels verdelen en dichtmaken met prikkers.
-In een koekenpan even vlug aanbakken en dan de schnitzels in een ovenschaal leggen.
-In een voorverwarmde oven van 180C bakken voor ongeveer een kwartiertje.
-Even laten rusten voor te serveren.
Mijn kookverhaal (monique ottenbros)
Je kan de fetakaas vervangen door geitenkaas.