Recept
« Terug naar recepten
Gevulde paprika op z'n Mexicaans
PT60M
Gevulde paprika op z'n Mexicaans
Super gezond, deze gevulde paprika's.
Lekker met tortillachips en rijst, of zoals ik gedaan heb met (stok)brood en
kruidenboter.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Mexico
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde paprika op z'n Mexicaans te bereiden
- Verwarm de oven voor op 200ºC.
- Verhit de olie in een koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook circa 2 minuten.
- Voeg het gehakt toe en bak het rul, doe de Mexicaanse kruiden erbij en schep alles door elkaar.
- Voeg de tomaat, maïs, bonen en de helft van de koriander toe en bak 2 minuten mee. Breng indien nodig nog verder op smaak met zout en peper.
- Schep het mengsel in de paprika's en bak ze ongeveer een half uur in de oven, de paprika mag nog een beetje knapperig zijn.
- Serveer met een schep zure room en bestrooi met de overige koriander.