Recept
« Terug naar recepten
Groene groenten
PT20M
Groene groenten
Een heerlijk groene groenten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Astrid de Vries
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
6-8 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groene groenten te bereiden
Zet de pan op met voldoende water en zotu en breng aan de kook - blanceer eerst de Haricot verts en schep ze met een schuimspaan in de vergiet en spoel ze onmiddelijk af met koud water - vervolgens de Sugersnaps en daarna dde Peultjes. Alles laten afkoelen. Voor het afmaken de wok warm laten worden met een scheutje olijfolie - de knoflook meefruiten en dan alle groenten in de hete wok roerbakken tot ze warm zijn. Afmaken met versgemalen peper en eventueel zout!
Mijn kookverhaal (Astrid de Vries)
Maak dit gerecht vaak als bijgerecht met een etentje. Je kunt het al eerder maken en wegzetten in de koelkast tot later gebruik.