KookJij

Groene groenten

Een heerlijk groene groenten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 6-8 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Groene groenten te bereiden

Zet de pan op met voldoende water en zotu en breng aan de kook - blanceer eerst de Haricot verts en schep ze met een schuimspaan in de vergiet en spoel ze onmiddelijk af met koud water - vervolgens de Sugersnaps en daarna dde Peultjes. Alles laten afkoelen. Voor het afmaken de wok warm laten worden met een scheutje olijfolie - de knoflook meefruiten en dan alle groenten in de hete wok roerbakken tot ze warm zijn. Afmaken met versgemalen peper en eventueel zout!

Mijn kookverhaal (Astrid de Vries)

Maak dit gerecht vaak als bijgerecht met een etentje. Je kunt het al eerder maken en wegzetten in de koelkast tot later gebruik.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst