Recept
« Terug naar recepten
Gruwelpudding met torren, spinnen of kevers
PT10M
Gruwelpudding met torren, spinnen of kevers
Een heerlijk gruwelpudding met torren, spinnen of kevers recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
38
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
A.H.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gruwelpudding met torren, spinnen of kevers te bereiden
Maak de aardbeienpudding volgens de aanwijzingen op de verpakking. Neem 4 glaasjes of kleine bakjes. Leg de griezelbeesten onderste boven in de glaasjes of bakjes en schenk voorzichtig de jellypudding eroverheen. Zet de bakjes pudding minimaal 2 uur in de koelkast om op te stijven. Stort de drilpuddinkjes met de beesten voorzichtig uit de vorm op een bordje.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
majid zegt:
Marleen zegt:
jara zegt:
ik maar dat ook wel eens maar dan met fruit erin:p ik krijg er echt honger van:D
lucytje zegt:
ga ik zeker proberen te maken met de kids.ziet er ook lekker uit.
marieke zegt: