Recept
« Terug naar recepten
Hangop
PT10M
Hangop
Een heerlijk hangop recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
taste
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hangop te bereiden
De basis voor heerlijke tapenades is een huisgemaakte hangop.Giet één liter volle boerenyoghurt in een schone theedoek en knoop die vast aan de keukenkraan of aan een driepoot boven het aanrecht.Laat hem 1 nachtje uitlekken.Schraap de hangop uit de doek.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
wouros zegt:
Redactie Kookjij
ria1954 zegt: