Recept
« Terug naar recepten
Hapje: een pittig hapje in een glaasje
PT10M
Hapje: een pittig hapje in een glaasje
Een heerlijk hapje: een pittig hapje in een glaasje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
12
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje: een pittig hapje in een glaasje te bereiden
Hak de bloemkool en broccoli zeer fijn en een beetje bruchetta kruiden toevoegen , goed mengen.
Vul de glaasjes met een beetje van deze mengeling de chorizo erop de kaas en afwerken met de zongedroogde tomaatjes en balsamico dressing.
Vul de glaasjes met een beetje van deze mengeling de chorizo erop de kaas en afwerken met de zongedroogde tomaatjes en balsamico dressing.