KookJij

Hapje : glaasje gevuld met parmaham met zongedroogde tomaat

Een heerlijk hapje : glaasje gevuld met parmaham met zongedroogde tomaat recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
  2. > Speciale gelegenheden - Kerst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Hapje : glaasje gevuld met parmaham met zongedroogde tomaat te bereiden

Snij enkele fijne reepjes paprika , de rest in zeer kleine blokjes. Vul de glaasjes met enkele kleine blaadjes witloof dan de blokjes paprika vervolgens de zongedroogde tomaatjes, omwenteld met de parmaham een beetje basamico dressing en afwerken met terug paprika's.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Fijn om te horen, dank je wel hopelijk vallen ze in de smaak. Prettige feesten en veel kookplezier. Groetjes van ons 3tjes ;-)
Margrit Delvoie

Margrit Delvoie zegt:
Hilde ik ben eens aan het kijken naar alle recepten en heb diverse recepten van jou favoriet gezet. Bedankt hiervoor. Margrit
rob

rob zegt:
voorgerecht
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Caroline,dat is lang geleden... wat er in zit is niet slecht...maar de glaasjes op zijn eigen das wel heel apart hé.Groetjes van ons 3 :);):p
enilorac

enilorac zegt:
Leuke glaasjes, Hilde :)