Recept
« Terug naar recepten
Hapje : glaasje gevuld met parmaham met zongedroogde tomaat
PT5M
Hapje : glaasje gevuld met parmaham met zongedroogde tomaat
Een heerlijk hapje : glaasje gevuld met parmaham met zongedroogde tomaat recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Koud
- > Speciale gelegenheden - Kerst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje : glaasje gevuld met parmaham met zongedroogde tomaat te bereiden
Snij enkele fijne reepjes paprika , de rest in zeer kleine blokjes. Vul de glaasjes met enkele kleine blaadjes witloof dan de blokjes paprika vervolgens de zongedroogde tomaatjes, omwenteld met de parmaham een beetje basamico dressing en afwerken met terug paprika's.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Margrit Delvoie zegt:
derbyke zegt:
Hilde Dumont zegt: