KookJij

Voorgerechtje met grijs garnalen en rivierkreeftje

Een heerlijk voorgerechtje met grijs garnalen en rivierkreeftje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Voorgerechtje met grijs garnalen en rivierkreeftje te bereiden

Dresseer alles op bord ...vul de glaasjes met de saus en werk af met balsamico dressing.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo Minca ,
- 4 eetlepels balsamico azijn
- 12 eetlepels olijfolie
- 4 koffielepels mosterd
- een goede scheut witte wijn (niet echt nodig)
- goed kruiden met peper en zout
Dit alles goed mengen .Deze kan je verschillende maanden bewaren in koelkast in een potje met deksel...maar wel op tijd uithalen want olijfolie stijft op in koelkast en goed schudden voor gebruik.
Je kan ook natuurlijk kant en klare kopen deze is wel langer houdbaar.Groetjes van ons 3

:);):p
minca

minca zegt:
Hoi Hilde,

Heb jij ook een recept voor de balsamicodressing?

Alvast bedankt.

Groetjes Minca