Recept
« Terug naar recepten
Voorgerechtje met grijs garnalen en rivierkreeftje
PT10M
Voorgerechtje met grijs garnalen en rivierkreeftje
Een heerlijk voorgerechtje met grijs garnalen en rivierkreeftje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Voorgerechtje met grijs garnalen en rivierkreeftje te bereiden
Dresseer alles op bord ...vul de glaasjes met de saus en werk af met balsamico dressing.
derbyke zegt:
- 4 eetlepels balsamico azijn
- 12 eetlepels olijfolie
- 4 koffielepels mosterd
- een goede scheut witte wijn (niet echt nodig)
- goed kruiden met peper en zout
Dit alles goed mengen .Deze kan je verschillende maanden bewaren in koelkast in een potje met deksel...maar wel op tijd uithalen want olijfolie stijft op in koelkast en goed schudden voor gebruik.
Je kan ook natuurlijk kant en klare kopen deze is wel langer houdbaar.Groetjes van ons 3
:);):p