Recept
« Terug naar recepten
Hapje: scampi met gerookt spek
PT5M
Hapje: scampi met gerookt spek
Een heerlijk hapje: scampi met gerookt spek recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
13
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje: scampi met gerookt spek te bereiden
Bak scampi's aan in olijfolie samen met het gerookt spek voeg vervolgens de tomaten coulis en kruiden erbij.Laat even goed aanbakken.Serveer op bordje en leg er een stukje gorgonzola op nu even onder de grill tot de kaas gesmolten is. Warm serveren.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
anacrea zegt: