KookJij

Pangasiusfilet met scampi en zijn garnituren

Een heerlijk pangasiusfilet met scampi en zijn garnituren recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pangasiusfilet met scampi en zijn garnituren te bereiden

Bak de vis en scampi's in olijfolie gaar en kruiden.
Wok de groenten beetgaar evenzeer kruiden en de roerbakmie toevoegen.Dresseer op bord en garneer af.Serveer zeer warm.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Laat het je smaken Harry :-)
Harry Löhr

Harry Löhr zegt:
Dit lijkt mij heerlijk!
Ga deze binnenkort maken, maar dan wel met kabeljauw denk ik :)
Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Beste Vera de scampi's zijn als garnituur gebruikt je hebt ook de pangasiusfilet. Als je alleen de scampi's neemt mag je gerust 12 per persoon gebruiken. Groetjes Hilde
vera bal

vera bal zegt:
Het is lekker, maar 4 scampi's voor 2 personen is wel wat weinig...ik heb er 12 ingedaan...;-)