Recept
« Terug naar recepten
Pangasiusfilet met scampi en zijn garnituren
PT15M
Pangasiusfilet met scampi en zijn garnituren
Een heerlijk pangasiusfilet met scampi en zijn garnituren recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pangasiusfilet met scampi en zijn garnituren te bereiden
Bak de vis en scampi's in olijfolie gaar en kruiden.
Wok de groenten beetgaar evenzeer kruiden en de roerbakmie toevoegen.Dresseer op bord en garneer af.Serveer zeer warm.
Wok de groenten beetgaar evenzeer kruiden en de roerbakmie toevoegen.Dresseer op bord en garneer af.Serveer zeer warm.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Harry Löhr zegt:
Ga deze binnenkort maken, maar dan wel met kabeljauw denk ik :)
Hilde Dumont zegt:
Hilde Dumont zegt: