Bereiding van de tapenade : 300 gr zongedroogde tomaten opgelegd in olijfolie en kruiden
300 gr verse rucola
Alles zeer goed mixen .
Deze tapenade van rucola en zongedroogde tomaten evenzeer te vinden op mijn recepten pagina .
Recept
« Terug naar recepten
Pasta bordje met scampi 's en st - jacobsvruchten
PT20M
Pasta bordje met scampi 's en st - jacobsvruchten
Een heerlijk pasta bordje met scampi 's en st - jacobsvruchten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta bordje met scampi 's en st - jacobsvruchten te bereiden
Wok de zeevruchten , ajuin en champignons gekruid met cayenne peper . Voeg de beetgare pasta toe en de tapenade.Warm dit geheel goed op en serveer op bord .