Recept
« Terug naar recepten
Pasta gewenteld in een romige kaas
PT15M
Pasta gewenteld in een romige kaas
Een heerlijk pasta gewenteld in een romige kaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta gewenteld in een romige kaas te bereiden
Verhit de olijfolie in de wokpan groenten even opwokken en kruiden de beetgare pasta toevoegen.
Stukjes kaas eronder mengen (houd enkele stukjes apart voor garnering).
Serveer deze gemakkelijke snelle pasta zeer warm.
Stukjes kaas eronder mengen (houd enkele stukjes apart voor garnering).
Serveer deze gemakkelijke snelle pasta zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
sluimererwten of mange-tout of gewoon peultjes
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
Wegens ons een dikke proficiat voor je man zijn verjaardag maak er een gezellig feest van groetjes van ons 3tjes :);):p
fabita zegt:
ook erbij voor amuse en zal jouw recept met La vache qui rit maken.Zullen de kleinkinderen ook zeker waarderen. Een prettig weekend.Flavia
Linda zegt: