Recept
« Terug naar recepten
Vakantie : pasta met allemaal overschotjes
PT20M
Vakantie : pasta met allemaal overschotjes
Een heerlijk vakantie : pasta met allemaal overschotjes recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Hongarije
Keuken:
Balkan
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vakantie : pasta met allemaal overschotjes te bereiden
Pasta beetgaar koken.
Gehakt al roerend aanbakken.
Groenten fijn snijden, radijsjes in vier snijden.
Dit alles in de pan, kruiden, de wijn toevoegen en zachtjes laten pruttelen.
Serveer pasta op bord de mengeling erover en de kaas er rond serveren.
Gehakt al roerend aanbakken.
Groenten fijn snijden, radijsjes in vier snijden.
Dit alles in de pan, kruiden, de wijn toevoegen en zachtjes laten pruttelen.
Serveer pasta op bord de mengeling erover en de kaas er rond serveren.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Alles op gebruiken wat nog in de frigo ligt, vakantie zit er bijna op dus stilletjes aan beginnen op te ruimen.