Recept
« Terug naar recepten
IJskoffie
PT10M
IJskoffie
Een heerlijk ijskoffie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Inge Deyck
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Coupes
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe IJskoffie te bereiden
De koffie of espresso zoeten met de bruine suiker. Laten afkoelen in de koelkast.
In elk glas 2 bolletjes vanille-ijs scheppen en de ijskoude koffie erop gieten.
Garneren met stijfgklopte slagroom en een cocktailkersje en bestrooien met cacaopoeder.
In elk glas 2 bolletjes vanille-ijs scheppen en de ijskoude koffie erop gieten.
Garneren met stijfgklopte slagroom en een cocktailkersje en bestrooien met cacaopoeder.
Mijn kookverhaal (Inge Deyck)
Lekker als afsluiter voor een lekkere maaltijd, het is niet overdreven zwaar en wie lust nu geen koffie na een maaltijd. Dus 2 vliegen in één klop koffie en dessert.