KookJij

IJskoffie

Een heerlijk ijskoffie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Coupes
  2. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe IJskoffie te bereiden

De koffie of espresso zoeten met de bruine suiker. Laten afkoelen in de koelkast.
In elk glas 2 bolletjes vanille-ijs scheppen en de ijskoude koffie erop gieten.
Garneren met stijfgklopte slagroom en een cocktailkersje en bestrooien met cacaopoeder.

Mijn kookverhaal (Inge Deyck)

Lekker als afsluiter voor een lekkere maaltijd, het is niet overdreven zwaar en wie lust nu geen koffie na een maaltijd. Dus 2 vliegen in één klop koffie en dessert.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst