Recept
« Terug naar recepten
Italiaanse Uien soep
PT25M
Italiaanse Uien soep
Een heerlijk italiaanse uien soep recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Carla Colmans
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Italiaanse Uien soep te bereiden
Voorbereiding; Snijd de uien in groffe stukken.Kook het water voor de bouillon.
Doe klontje>room>boter in pan samen met een klein scheutje olie.Laat warm worden.Voeg de uien toe en bak ze glazig.Voeg de bouillon toe en
3 laulierblaadjes,3 a 4 kruidnagelen en de peper uit de molen.Laat het geheel 20 min. zachtjes doorkoken.
Haal de laulier en kruidnagel uit de soep Doe in de koppen brood erop en daarover de parmasaanse kaas en zet onder de grill.
Doe klontje>room>boter in pan samen met een klein scheutje olie.Laat warm worden.Voeg de uien toe en bak ze glazig.Voeg de bouillon toe en
3 laulierblaadjes,3 a 4 kruidnagelen en de peper uit de molen.Laat het geheel 20 min. zachtjes doorkoken.
Haal de laulier en kruidnagel uit de soep Doe in de koppen brood erop en daarover de parmasaanse kaas en zet onder de grill.
Lambert zegt: