Dit is wél erg kort-door -de bocht, maar soms moet er geïmproviseerd worden....
Aan tafel doen we er wel eens een lekkere ( aardbeien) likeur doorheen.....
Onder de naam Jelly pudding heb ik al eens iets dergelijks opgestuurd. Dát recept heb ik van mijn schoonmoeder geleerd en in de familie ben ik de enige die het nog maakt.
Recept
« Terug naar recepten
Jelly toetje
PT30M
Jelly toetje
Een heerlijk jelly toetje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Barbara Metz
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Nagerecht
- > Dranken - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
eigen impro
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Jelly toetje te bereiden
Al het fruit in een pan; doorwarmen, zodat het enigszins vloeibaar wordt.
Vanillesuiker erbij, gelatine erbij en meteen vuur uit.
goed EN voorzichtig spatelen. In de coupes / glazen doen en laten opstijven.
Vanillesuiker erbij, gelatine erbij en meteen vuur uit.
goed EN voorzichtig spatelen. In de coupes / glazen doen en laten opstijven.
hns zegt: