Recept
« Terug naar recepten
Kip in een groentebouillon met kokos en spinazie
PT120M
Kip in een groentebouillon met kokos en spinazie
Een heerlijk kip in een groentebouillon met kokos en spinazie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
www.kip.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kip in een groentebouillon met kokos en spinazie te bereiden
Maak een bouillon met de fijngesneden groenten, 1 liter water, de kruiden, 1 takje koriander en een stukje limoenschil. Laat 45 minuten langzaam koken.
Meng de kokos met de bouillon en laat 1 uur trekken. Giet door een zeef.
Breng ½ l bouillon aan de kook en gaar de kippenbout in de bouillon.
Warm wat boter en laat de spinazie smelten.
Schik wat spinazie in een kommetje, leg hierop een stukje kippenvlees en overgiet met de kokosbouillon. Werk af met een takje koriander en wat geraspte limoenschil.
Meng de kokos met de bouillon en laat 1 uur trekken. Giet door een zeef.
Breng ½ l bouillon aan de kook en gaar de kippenbout in de bouillon.
Warm wat boter en laat de spinazie smelten.
Schik wat spinazie in een kommetje, leg hierop een stukje kippenvlees en overgiet met de kokosbouillon. Werk af met een takje koriander en wat geraspte limoenschil.