KookJij

Kip in een groentebouillon met kokos en spinazie

Een heerlijk kip in een groentebouillon met kokos en spinazie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 120 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: www.kip.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kip in een groentebouillon met kokos en spinazie te bereiden

Maak een bouillon met de fijngesneden groenten, 1 liter water, de kruiden, 1 takje koriander en een stukje limoenschil. Laat 45 minuten langzaam koken.

Meng de kokos met de bouillon en laat 1 uur trekken. Giet door een zeef.

Breng ½ l bouillon aan de kook en gaar de kippenbout in de bouillon.

Warm wat boter en laat de spinazie smelten.

Schik wat spinazie in een kommetje, leg hierop een stukje kippenvlees en overgiet met de kokosbouillon. Werk af met een takje koriander en wat geraspte limoenschil.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst