Recept
« Terug naar recepten
Koffielikeurpraline
PT45M
Koffielikeurpraline
Een heerlijk koffielikeurpraline recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Nele Cokelaere
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Koffielikeurpraline te bereiden
Smelt de witte chocolade au-bain-marie.
Giet in de multiflex crown jewels vorm kroontjes en laat 2 uur opstijven in de frigo.
Smelt de pure chocolade, los de cappucino op in de halve theelepel warm water, voeg de likeur toe en de room, meng bij de gesmolten chocolade, vul daarmee de kroontjes. Leg daarop nog een chocolade koffieboon.
Giet in de multiflex crown jewels vorm kroontjes en laat 2 uur opstijven in de frigo.
Smelt de pure chocolade, los de cappucino op in de halve theelepel warm water, voeg de likeur toe en de room, meng bij de gesmolten chocolade, vul daarmee de kroontjes. Leg daarop nog een chocolade koffieboon.