Recept
« Terug naar recepten
Koninklijke soep
PT90M
Koninklijke soep
Een heerlijk koninklijke soep recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
90 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Koninklijke soep te bereiden
Zet de kippepoelet op met peper,zout,foelie,selderij,de klein gesneden ui en prei en 800 mililiter water.Laat de kip 1 uur zachtjes trekken.Zeef de bouilon.Breng de bouillon weer aan de kook en voeg de sherry toe.Snijd van de ham de vetrandjes weg en snijd de ham in reepjes.Pel de eieren en prak ze fijn.Leg de ham,eieren en het kippevlees in een soepterrine en giet de bouiillon erop.Rooster de schijfjes stokbrood en leg deze op de soep.