Recept
« Terug naar recepten
Koteletten met picklessaus
PT15M
Koteletten met picklessaus
Een heerlijk koteletten met picklessaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Willy Delcart
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Gerechten
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Koteletten met picklessaus te bereiden
1. Neem een braadpan zonder antikleeflaag en laat de boter smelten. Bak de koteletten mooi bruin. Neem het vlees niet uit de pan. Blus het bruine aanbaksel met water en laat het vlees wat verder garen in de eigen saus.
2. Roer het aanbaksel goed los met een garde. Doe er het bouillonblokje of de rundsfond bij. Doe de pickles erbij. Giet er de room bij en laat goed opkoken.
3. Serveer met gestoomde of gebakken aardappelen of frietjes.
2. Roer het aanbaksel goed los met een garde. Doe er het bouillonblokje of de rundsfond bij. Doe de pickles erbij. Giet er de room bij en laat goed opkoken.
3. Serveer met gestoomde of gebakken aardappelen of frietjes.
christian zegt: